Pelletsförråd

Titti

Pelletsförrådet Titti

  1. Spara pengar – köp pellets i bulk eller stor säck
  2. Förvara i ett snyggt Pelletsförråd i timmerpanel
  3. Levereras monterat och med takpapp men omålat
  4. Invändig kona av plyfa
  5. Pelletsförrådet Titti

Fakta:

Drygt 6 m3, ca 3,5 ton

Bredd 2100 mm
Höjd 2800 mm  
Djup 2200 mm
Vikt 650 kg
KonaTitti

JanFire PelliStore

PelliStore PCS är en patenterad lösning för pelletsförvaring, som ger Dig möjlighet att enkelt ta emot pellets i lösvikt (bulk). Pellets levereras av en tankbil 1-2 gånger per år (normalvilla), och frammatningen till pelletsbrännaren från tanken sköts helt automatiskt.
PelliStore finns i två storlekar, tar lite plats och tömmes nästan helt och hållet på pellets genom att luftkuddar pressar pelletsen mot utmatningsskruven när nivån närmar sig slutet. PelliStore PCS ryms på nästan samma golvyta som en standard 3m3 oljetank. Placeringen av PelliStore PCS är flexibel. Du kan välja att placera förrådet nära pannan eller på längre avstånd, alternativt utomhus.

www.janfire.se

Janfire broschyr

MAFA MINI/MIDI - behållare för bränslepellets

MidiMiniMAFA Mini/Midi är en behållare i kraftigt utförande och specialdesignad för förvaring av bränslepellets. Användningsområdet är i första hand för alla som hanterar bränslepellets löst eller i säck samt vid större anläggningar där de kan användas som mellanbehållare. Micro/Mini/Midi är tillverkad i korrosionsbeständig, galvad plåt och är försedd med 45 gr. kon som gör att förrådet kan tömmas helt. Micro/Mini/Midi levereras i byggsats och består av 4 vikta plåtar, 4 ben, skyddsgaller samt en vridbar skruvanslutning.

MAFA VILLA-Silo för bränslepellets

VillaSilon tillverkas i underhållsfri aluzinkplåt och är försedd med kapacitiv givare inkl. larmlampa som varnar så att inte silon överfylls. I silon finns en inblåsdämpare som reducerar trycket så att inte pelletsen slås sönder. Avluftning sker via taket som består av en stor filterduk. Silon är försedd med 2 koner som är anslutna till ett intagsrör i botten av silon. Tömning sker med hjälp av en MAFA Maflex skruv från intagsröret.

www.mafa.se

Mafa Förråd